Long Beach, California

California State University, Long Beach Brotman Hall

The renovation to CSU Long Beach’s Brotman Hall is designed to create sustainable, welcoming spaces that improve users’ physical and psychological well-being.

The newly refreshed space exposes the building’s concrete structure and mechanical systems, offering an industrial spin on the otherwise traditional environment. A bright and airy break room serves as the social center of the department, and collaboration stations are nestled throughout the office, offering opportunities for cross-office partnerships. Booth structures create a natural separation of the spaces and offices are moved away from the exterior wall to maximize access to natural light.

Client: California State University, Long Beach

Studio: Grow, Work

Market: Higher Education

Size: 15,525 Square Feet

Scope: Renovation

Services: Architecture, Interior Design

Delivery Method: Construction Manager at Risk

Key Project Contacts: