Moorhead, Minnesota

Minnesota State University Moorhead Comstock Memorial Union

Cuningham redesigned and expanded the 87,000-square-foot Comstock Memorial Union at Minnesota State University-Moorhead. An additional 3,100 square feet of entry and daylight lounge was added and the interior core was redesigned to be more accessible, open and transparent for students. The design also includes a new suite of spaces to house student clubs and the student senate, as well as flexible areas for student interaction and a new café with improved food options. These features also serve to promote students’ year-round connection to the outdoors.

Client: Minnesota State University, Moorhead

Studio: Grow

Market: Higher Education

Size: Remodel: 35,000 Square Feet / Addition: 5,500 Square Feet

Scope: Renovation

Services: Architecture, Interior Design

Delivery Method: Construction Manager at Risk

Key Project Contacts:

“Not only is the building more accessible; it’s more open. When you walked into the union before, you’d find outdated furniture and several closed-off spaces and hallways. Now you’ll find an assortment of furniture and plenty of open space that’s easier to maneuver.” 

Lexi Byler

MSU Moorhead